Toddler

Op Toddler maak je gratis een prachtige Babysite voor je kindje, waar alle ontwikkelingen van je baby op kunnen worden bijgehouden. Na verloop van tijd kan alle waardevolle informatie van de Babysite worden gebundeld in een prachtig Album.

 

 

Albelli

De eerste foto's van je kleintje professioneel laten afdrukken en inbinden [ ... ]

 

 
 

BabyBlog

Speciaal voor jullie (toekomstige) baby kun je hier een gratis eigen BabyBlog aanvragen, oftewel een eigen baby website. In 3 eenvoudige stappen vraag je deze gratis aan, bijvoorbeeld babynaam.babyblogs.nl. Je kunt dan direct berichten plaatsen, pagina's aanmaken en foto's en video toevoegen. Leuk voor nu maar ook voor later!

 

 
 
 
 

MijnAlbum.nl

Plaats gratis uw foto's in een online album en deel deze met familie, vrienden en kennissen. U bepaalt zelf wie deze foto's te zien krijgen. U ontvangt gratis 500 MB opslagruimte.

 

 
 

GroeiMee

Hoewel GroeiMee zich momenteel nog in de bétafase bevindt is het al wel mogelijk om je eigen baby website aan te maken. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier in te vullen en de instructie in je e-mail te volgen. Je kunt dan direct aan de slag met je eigen baby website.

 

 
 

Punt.nl

Je eigen gratis fotoalbum, gratis weblog en eigen domeinnaam bij punt.nl. Maak binnen 3 seconden je gratis weblog (website) en fotoalbum aan.

 

 
 

Magix online album

Mooie, duidelijke website met veel mogelijkheden. Uw eigen online album in slechts 3 stappen. Gewoon inloggen, foto's en video's uploaden, klaar! Uw eigen online album!

 

 
 
 
 

Zijzoekt.nl

Zoekmachine speciaal voor vrouwen.

 
 
 
 

Toddler.nl

Op Toddler.nl maak je een prachtige, gratis babysite die je aan al je vrienden en familie kunt tonen! Daarnaast kun je lekker meekletsen in het forum over alles wat met baby en zwangerschap te maken heeft.

 

 
 
banner 250x250
 
 

Beebiesite

Binnen 1 minuut bent u al in staat uw eigen gratis beebiesite te beheren. U kunt bijvoorbeeld zelf foto's en filmpjes toevoegen, een dagboek en agenda bijhouden, lengte en gewichten grafieken maken, tandentabel en nog veel meer. Zo krijgt u een website die u zelf volledig kunt maken en aanpassen zonder dat u enige kennis hoeft te hebben van HTML of andere ingewikkelde programmeer codes.

 

 
 

MijnBabySite

Een eigen babysite. De manier om familie en vrienden op de hoogte te houden van de zwangerschap en nieuwe baby in jullie leven. Makkelijker kan het niet.

 

 
 

Web-log.nl

Je eigen gratis web-log in drie stappen. De service van web-log is niet specifiek voor zwangerschap en baby gerelateerde weblogs maar biedt wel veel mogelijkheden en is gratis!

 

 
 
 
 

 
 
 
Ouders van Nu boxen 300x250 gif