Gezond voorbeeld?

Geef jij het gezonde voorbeeld? Als ouder ben je een voorbeeld voor je kind. Kinderen kijken hoe jij het doet, wat jij eet en hoeveel jij beweegt. En vervolgens 'papegaaien' ze dat na. Zo leren kinderen eet- en beweeggewoontes aan. Een gezonder kind begint dus bij een gezond voorbeeld.
In een test ontdekken (aankomend) ouders wat ze hun kinderen meegeven! ! [ ... ]

 

 
banner 9 maanden gids large rectangle
 
 
 
 

Eten voor twee

In het boekje 'Eten voor twee. Welke voeding kies je tijdens je zwangerschap?' staat uitgebreid omschreven wat de invloed van voeding op de ontwikkeling van je baby is. Je vindt de link om het gratis boekje aan te vragen onderaan de pagina.

 

 
 

Zwangerschap en baby Cdrom

Agis heeft samen met de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) 2 cd-roms ontwikkeld. 1 met informatie en tips over hoe gezond zwanger te worden en 1 met veel nuttige informatie over het zwanger zijn, de geboorte en de kraamtijd.

 

 
 

Zwangerschapsnavelpiercings

Gedurende de zwangerschap kan een reguliere piercing uitgroeien wat lelijke littekens kan achterlaten. Wanneer u de piercing verwijdert tijdens de zwangerschap kan het gaatje dichtgroeien of kleiner worden, zelfs als u de piercing al meer dan 10 jaar heeft.
Met zwangerschapsnavelpiercing voorkom je deze problemen.

 

 
 
 
 

Zijzoekt.nl

Zoekmachine speciaal voor vrouwen.

 
 

Hallo Wereld

Hallo Wereld is een voorlichtingsprogramma via e-mail. Met als doel zwangere vrouwen te helpen met een gezonde leefstijl. En na de geboorte ondersteunt Hallo Wereld een gezonde opvoeding.

 

 
 
 
 

Puur mama gidsje

Als je zwanger bent en in de periode dat je borstvoeding geeft, ben je extra zuinig op je lichaam. VSM heeft daarom een serie producten gemaakt speciaal voor jou: de puur Mama middelen. In het VSM puur Mama gidsje vind je meer informatie over deze producten én extra gezondheidstips. Nu tijdelijk mét twee gratis puur Mama probeerverpakkingen!

 

 
 

Geboorte-feestwinkel.nl

Hoera een meisje of een jongen geboren, de Geboorte-feestwinkel.nl heeft alles voor een kraamfeest. Uw bezoekers bestellen eenvoudig geboorte versiering en kraamkado’s. Het is ook mogelijk om kraamkado’s met een boodschap naar een ander adres te laten versturen.

Weet je nog niet of het een jongen of een meisje gaat worden? Bestel de geboorteversiering op de dag van de geboorte en het wordt geleverd binnen 24 uur.

 

 
 
 
 
 
Ouders van Nu boxen 300x250 gif