De roze doos

Dit pakket krijg je bij de bevalling. Het is een van de eerste cadeautjes zijn dat je krijgt na de bevalling. Een handige doos vol verrassingen, interessante informatie, leuke staaltjes en supervoordelige kortingsbonnen voor jou en je baby.

Schrijf je direct in

 

 

Buikbanden.com

Buikbanden zijn populair en heerlijk! Je kunt ze met jouw eigen kleding en met positiekleding combineren. Je krijgt hierdoor veel mogelijkheden zo kun je er met elke dag anders uit zien. Buikbanden geeft zwangere vrouwen de mogelijkheid om leuk te combineren en er stalend uit te zien. Daarom kun je bij buikbanden.com je eigen buikband samenstellen.

 

 
 
 
 

MamaKado

Op MamaKado vind je zogenaamde altijd-goed-cadeaus voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Van zwangerschapsbelletjes en borstvoedingsarmbanden tot gepersonaliseerde kettingen en bedels: op MamaKado vind je het allemaal!

 

 
 

De NannyCare

De NannyCare is een sensormatje wat je onder het matrasje van het babybedje neerlegt. De NannyCare neemt de beweging van de ademhaling waar en waarschuwt de ouders wanneer deze in gevaar is.


 

 
 
yoursurprise 300x250
 
 

Baby Kraamcadeau

Je kinderen zijn het belangrijkste op de hele wereld. Je wilt ze van alles het beste geven. Gelukkig kun je voor de verzorging van je kindje rekenen op Zwitsal. Al vlak na de geboorte kun je met Zwitsal het kwetsbare babyhuidje op milde wijze reinigen en liefdevol vertroetelen. Ook als je kind(jes) groter worden, kun je vertrouwen op alle Zwitsal producten.

  • Zwitsal Zwitsal Schuimbad 200ml
  • Zwitsal Zwitsal Wasgel Zeepvrij 200ml
  • Zwitsal Zwitsal Geur Builtjes 3Stuks
  • Pampers Pampers Babydoekjes Simply Clean Ongeparfumeerd 64 Stuks
  • Sudocrem Sudocrem Bij Luieruitslag 60gram
  • Woezel & Pip Badboekje
  • Iris Clearbox


 

 
 

Speciaal Voor Mama!

Smooze is een webwinkel gespecialiseerd in zwangerschaps- en borstvoedingskleding en borstvoedingslingerie. Ook producten die ondersteuning/hulp kunnen bieden bij de borstvoeding. Daarnaast hebben ze ook nog andere producten voor mama, buikbanden, kraamcadeautjes,schommelwiegjes (Kangoo Baby Hammock) en nog vele andere leuke gifts.

 

 
 

Zijzoekt.nl

Zoekmachine speciaal voor vrouwen.

 
 

Zwangerschapsbola's

Deze zwangerschapskettingen draag je als je zwanger bent, ter hoogte van je navel. Je kindje kan in de buik al geluiden horen, en het zachte tinkelen van het belletje tegen jouw buik, zal daarom heel vertrouwd gaan klinken, en een associatie met veilige gevoel van mama's buik worden. Na de geboorte zal je kindje steeds rustig worden als hij het belletje hoort! Vandaar dat het gebruikelijk is de zwangerschapsketting na de geboorte boven het bedje te hangen, zodat je baby het belletje in bed kan horen, en rustig zal slapen.

 

 
 
GIF 300*250
 
 

Geboortepakket heliumballonnen

Voor de geboorte van uw kleine heeft Hiephiepballon.nl speciale pakketten. Bij elk pakket krijgt u echte geboorte ballonnen die nog even extra sfeer aanbrengen.

 

 
 
baby cards 250x250 gif korting
 
 

NetGeboren.nl

Zoek een pasgeborene en stuur meteen vanuit de webwinkel een echte wenskaart en/of een cadeau. Direct naar de ouders, of naar jezelf natuurlijk. Verwacht jezelf binnenkort een kindje ? Dan is NetGeboren.nl zeker iets voor jou. Je kunt namelijk nu al een kraamlijst aanmaken en na de bevalling gratis je geboortebericht plaatsen. Zo maak je het je familie, vrienden en collega's makkelijk bij het uitzoeken van een kraamcadeau. Erg handig dus. In de webshop vind je uiteenlopende producten van bekende en onbekende merken.

 

 
 
 
 

Menu

Beginpagina


Nederland


 
 

Links

 
 
Negen maanden zwanger album